🎀简短食评系列之葵广扫街。每次必食足料幸福感章鱼烧🐙🎀🪄店名* #真章鱼无双🔮地址* 葵芳葵富路7-11号葵涌广场2楼C07B号舖🔮🗾分店地区🗾 天水围,葵芳,深水埗,旺角,尖沙咀,观塘,西湾河💰价钱$42➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同区推介👉地区搜寻🔍🗾#pickyme_葵芳#pickyme_葵广剩系食呢一类👉食物类型搜寻🔍🍜#pickyme_小食➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖👀评分💖💖💖💖💖🪄真.黑松露章鱼烧 $42/8粒章鱼无双系我喺香港食过咁多间章鱼烧之中最好食嘅一间舖头 每次黎葵广我一定会买😍 已经回访咗n咁多次! 每次食都系幸福感爆棚😋😋 今次再返兜黑松露味 之前疫情冇咗大章鱼一直都觉得好可惜~ 今次食终于唔系细章鱼粒 虽然冇刚开店嘅时候咁大只 但都好正😍 完全唔系平时街外食到粉浆为主嘅感觉! 黑松露味仲要劲浓 而且新鲜热辣辣出炉 极爆高分!偷偷话畀大家听 我已经试过旺角同埋西湾河分店 我觉得都系冇葵广呢一间咁好食😂 大家如果想试最正宗嘅味道一定要去葵广😆(5个💖为最高)✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️⚜️整体评级⚜️🎈味道评分*😋😋😋😋😋🎈环境质素*🎇🎇🎇🎇🎇🎈抵食程度*💰💰💰💰
🎀简短食评系列之葵广扫街。每次必食足料幸福感章鱼烧🐙🎀

🪄店名* #真章鱼无双

#pickyme_小食
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
👀评分💖💖💖💖💖
🪄真.黑松露章鱼烧 $42/8粒

(5个💖为最高)

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整体评级⚜️