2021-03-03 909 浏览
每次经过都有条人龙系度,今次经过见到只系得一个人等紧就即刻摄埋去买黎试下啦,我见啲人主要都系买啲炸野,同埋每次经过都总系有啲好香既炸味,所以今次我主要都系拣啲炸物!我今次拣左炸烧卖,煎酿三宝(茄子,红肠,青椒,鱼蛋)同埋炸鸡髀,原来叫好左之后佢就即刻炸,难怪每次都有条长龙!上面就系炸烧卖同埋煎酿三宝,炸烧卖脆卜卜咁超好食,外脆内软咁无得输!而煎酿三宝虽然唔系我食过最好食,但系新鲜热辣即刻整黎讲,诚意已经满分!佢仲配埋有个甜甜地既豉油,其实唔加都好有味既,不过加埋就会更加有风味!至于个鸡脾虽然唔算好大只好多肉果只,似系小店自家制既果种,但个味黎讲其实唔错,但因为佢个size偏细,一只真系唔多够喉!整体黎讲,新鲜热辣即叫即整已经值回票价,加上而家呢啲小店买少见少,我一定会继续帮衬,等佢地可以继续生存!

煎酿三宝

炸鸡髀