2021-10-13
每一次落单只限一人叫一只蟹😓都几孤寒第一轮蟹同最尾一轮蟹系靓同多膏嘅,中间上嘅蟹就唔好提啦😅油同膏都系比较少$128一个煲仔饭系一定要焗住要嗌嘅,但d煲仔饭唔太掂,只食到饭味,𩠌系冇味嘅。d料食得出系唔太新鲜😐加$10仲可以连埋个煲打包拎走。其实我一心系黎食蟹都唔系为左个煲仔饭,但讲到一定要加$128嗌饭,个饭就唔系好对得住呢个价啦。经OpenRice订位话每位客人有串烧送(猪牛羊鸡一set), 但我地4个人都只系送左一set, 仲要唔问都唔谂住拎黎😅最后我地都一人加左$38任食串烧。我觉得出街食饭价钱真系唔系问题,但真系要对得住个价钱啰。最后我地4个人都觉得唔会有下次。宁愿去d真系做放题嘅店去食好过。总结我地3女1男都系食唔饱(每人食到6只蟹)
我觉得出街食饭价钱真系唔系问题,但真系要对得住个价钱啰。