我系一个严重面包控 试过一日三餐都系食包,要讲香港我会成日再帮衬既包店,就要讲呢间!好耐之前系附近学野,睇过食评又知呢间店好出名,所以过黎买试下,点知一试爱上左!果时中意食既时候仲未开始写食评,依家一定要介绍返!店舖唔系好大,款式都唔算好多,但系每款质素都一定唔差!而第一次黎买既时候都系买「玫瑰洛神」,之后每次黎都一定买呢款,都有试过「竹碳亚麻籽乳酪」、「紫玉酥」等等,但食过咁多款,我都系钟情于「玫瑰洛神」!玫瑰洛神 $29咁岩买到岩岩出炉既面包!价钱贵唔贵就见人见志,我自己接受到,因为个包仲大过手掌,仲可以分两次食,入面足料,一切开洛神花瓣、忌廉芝士占面包三分二左右,洛神花瓣清香微甜,忌廉芝士唔会太甜,有时想试新野,但一见到玫瑰洛神,都系买返佢 我记得晚上7点后买3个仲会有85折,不过自己食唔到咁多,所以都系买一个
我系一个严重面包控

店舖唔系好大,款式都唔算好多,但系每款质素都一定唔差!

玫瑰洛神 $29
2018-05-10