2017-07-18
我差唔多次次嚟Cafe Landmark 都会 order 呢度嘅 lobster linguine,早几晚放工之后嚟呢度食晚饭,呢次都唔例外,都order 咗呢个my favourite dish 。Lobster linguine 好香好creamy,Chef 会帮你拆晒D龙虾肉出嚟,食嘅时候真系方便好多。好钟意饮呢度嘅 freshly squeezed juice, 可以挑选自己喜欢嘅三种蔬果,今次我拣咗苹果,橙同埋红萝卜,杯 juice 好清新好Fresh。另外order咗个鲍鱼瑶柱蛋白炒饭,个炒饭唔算好油,质素都唔错。Side dish 就order咗个香草牛油炒杂菌,份量都几大。食完main course 之后侍应问我哋想唔想食甜品,我哋就order左一个strawberry tart 同埋一个 blueberry tart,tart 皮好硬,好难先切得开,下次一定唔会再食。
Complimentary bread basket
Freshly squeezed juice