2016-04-16 638 浏览
前两日听Raymond讲,花园餐厅每况愈下,服务唔好,野又难食,我心谂:唔系呀化?以前都无咁差架!是日一丁公出去旺角帮老婆大人拎药,附近有花园餐厅,一去就知龙与凤!去到要等㖞,门口个经理好恶死!经理:几位呀?我:一位经理:一位未有㖞,等下啦!(恶+无礼貌)等左15分钟,一个位都咁难...叫左个黑椒鸡扒意粉,落单时,我话餐饮迟啲写,侍应死都要我写!饮热饮,黎到咪冻晒啰餐汤系白汤,超级稀,我会形容为无味,话就话海鲜汤,但系我净系见到啲红萝卜,洋葱之类...黑椒鸡扒意粉个黑椒汁唔错,够辣口,汁都够多可以捞埋意粉食。块鸡扒好大块,成半只碟咁大块!鸡肉肉质一般,少少嫩滑,唔鞋口,勉强都叫OK。仲有一堆粟米同白菜仔,健康的。野食麻麻,服务简直就系差,唔会有下一次!

去到要等㖞,门口个经理好恶死!

经理:几位呀?

我:一位

经理:一位未有㖞,等下啦!(恶+无礼貌)

野食麻麻,服务简直就系差,唔会有下一次!
2016-03-26