2021-02-10 681 浏览
好耐无帮衬,今日特登行过去食。叫左个餐,细鲁肉饭,加3𩠌,包括盐酥鸡,豆酱油麦菜,紫菜饼。饮品叫左黑糖珠珍鲜奶。另外,再叫多一个额外嘅小食:新出嘅煎菜饼。一上菜,我望住个菜饼,仲以为佢比错我,分开叫嘅小食,居然同餐,嘅3款小食,size一样咁大份...如果好食,都好....但...素菜都可以有味.. 系得少少椰菜味,因为佢真系椰菜做,我要点豆蔻酱黎食先叫有少少味啰。油麦菜不虽多讲,紫菜饼系好好重紫味only。唯一个鲁肉唔错,但真心孤寒,太少鲁肉。虽然都唔算好耐无帮衬,但味道差左,但份量少左。而个饮品 好难差嘅情况下,任何珍珠奶菜点都饮到嘅质素,同埋,食完唔觉有饱嘅感觉,莫非我又大食左..... 最后菜内,送上头发 一条,而我见所有从厨房出来的员工,出入休息室,并未有戴住卫生帽嘅。已向职员反映,希望他们会作出改善吧!
好耐无帮衬,今日特登行过去食。
另外,再叫多一个额外嘅小食:新出嘅煎菜饼。