2020-11-07 634 浏览
呢间有得饺,长期都出现人龙,我试过第一次之后间唔中都再黎食😋😋😋呢日又突然好想黎!就同相公一起吃因为每次都有唔少人系出面等 我都不好意思在影食物相 只好快快影完 比自己做一个纪录就好了呢一日我拎住好多野入去食晚餐,店员姐姐一见到 就搬左张椅子比我置物,谢谢🙏🏻 泰式炸饺,见到呢个名,就问一下店员姐姐入面个馅系咩,店员姐姐话好似生菜包的味,甘特别一定要尝尝咬一啖 真心好似生菜包!!咬开入面都见到有些蔬菜,冇生菜包甘辣,平时食生菜包都会整到成手都系汁,呢个饺子就可以一口一件,将成个生菜包食落肚秘制酱汁捞面是我常常光顾有得饺的其中一个原因,很喜欢醋和蒜的各位都可以食呢个,很重醋和蒜的味道,食完成个口都仲有酱汁的味道!虽然图片有芫茜,但芫茜味道不重,不喜欢食芫茜的各位都完全可以食捞面捞好之后每一条面条都有酱汁挂系上面 玉米猪肉饺 看到粒粒都很大粒很饱满吗这个黄金饼也是好吃的!个黄金饼的边边剪得好够脆,整个饼又不会太干,有烟肉和葱的味道很大幅很可爱的图

捞好之后每一条面条都有酱汁挂系上面

玉米猪肉饺 看到粒粒都很大粒很饱满吗