2019-10-15 109 浏览
好适合happy hour 的bar!Bar and restaurant有两层,店舖入面设有多部电视,可以睇著波,饮佢地的比利时手工啤酒🍻,环境相当chill。今次星期一去食dinner,就冇叫到啤酒,整系叫两个主食。Tasty 3-way mini burger $128Mini burger好值得试下👍🏻,三款分别有龙虾🦞、牛肉、纯菜,整体味道系有惊喜。自己就最钟意食牛肉,整到一粒牛丸放系burger入面,牛丸食落口系好多汁同好软熟,而且配上至爱的番茄,令到burger更丰富🥰如果唔想试veggie,可以自由配搭三个burger的口味😆Spicy garlic and ham linguine $168对呢个细扁面就觉得一般,面条一上枱,就觉得摆设好靓,而且闻到好香的橄榄油味道。食落口要把炒过的辣garlic同火腿片一齐食,就觉得口感丰富。分开食火腿,会比较咸,也许这比较合适配啤酒🍻如果不太喜欢较咸或重口味的,就不建议点这个面,或者要点啤酒🍻今次星期一去咗食,就冇叫到啤酒🍻逢星期一埋单,都可以享有Asia miles 1蚊1里的优惠🤪而其他日子都有2蚊1里,有草紧Asia mil

Tasty 3-way mini burger $128

今次星期一去咗食,就冇叫到啤酒🍻逢星期一埋单,都可以享有Asia miles 1蚊1里的优惠🤪而其他日子都有2蚊1里,有草紧Asia miles 嘅你,快d星期一去试下😉