2016-07-07
款式比团购睇到张餐单少。金牌海南鸡饭、烧肉车、铁板烧𠮶D唔知去左边。或者𠮶D劲细块既烧肉(韩烧),几块葱油饼仔(韩式簿饼)。仲有叉烧(烧美国西冷扒)同烧肉(酥皮肉批),我都好似见有鸡肉既(金牌海南鸡饭)。不过D牌唔系无就系错,有时真系唔知𠮶D乜黎。而且质数都差过一般餐厅食到𠮶D。海鲜鱼生唔新鲜,不过最后都无肚痛,所以问题唔大。唯一食得既得长脚蟹,送𠮶只大虾仲要霉既。冷盘D肉都食得,不过都系一般超市货色。值得一提系个车仔面,呢个都有一般大排档质数。甜品方面得个自制窝夫好食,其他比一般甜品店差,应该系外面买返黎罢耐左,所以唔好食。雪糕得3种,云呢拿(唔确定)、芒果同士多啤利。饮品有七喜、水、啤酒同一支橙色无味果汁。热饮我无饮,好似有咖啡、茶同柠茶。总结 : 地方细、食物饮品款式少、海鲜类唔生鲜、甜品唔掂。不过收碟算快,地方清洁,refill算快,可能系因为闲日唔多人既关系。下次真系唔好贪平,无谂过可以咁唔掂。
雪糕得3种,云呢拿(唔确定)、芒果同士多啤利。