好耐好耐冇食过韩烧Luu.....印象中, 比汉字头的韩烧吓怕了, 果排想热气下, 便上OP SEARCH 下有乜好选择, 见到新高丽苑有唔错的评分, 便打去订位.上到去, 几企理, 唔油烟, 而且放置凡的食物都好整齐, 真系一洗以前残留在脑海之不好的记忆, 被安排坐在卡位, 十分宽敞 ~~~ 食物种类, 你想要的, 都有提供, 我们先食了冷盘前菜: 我几钟意个韩式粉丝, 其次是大豆芽菜, 同酸辣无骨凤爪 <---- 新高丽苑整得几好味, 而且新鲜, 未至于好似放了好耐令人不敢吃 ~~ 前菜种类都几多,吃完冷盘前菜, 开始主攻烧烤类: 有墨鱼仔, 青口, 鱿鱼须 , 虾, 我都几钟意食佢个虾, 虾是新鲜, 1 D 都没有梅, 而蔬菜方面: 有青椒, 矮瓜, 冬菇, 茄子, 全部都好新鲜, 同埋大大件. 肉类: 雪花肥牛, 金菇肥牛卷,牛肋骨,牛脷, 牛扒, 牛舌 , 叉烧, 猪颈肉,烟肉, 猪扒, 肠仔, 五花腩, 鸡扒,鸡软骨,鸡翼重点推荐是雪花肥牛 , 猪颈肉同五花腩, 腌的味道刚好, 甜甜地, 又唔会过笼!!! 食多多都得 另外有箐鱼& 多春鱼提供,不过好难烧, 会
果排想热气下, 便上OP SEARCH 下有乜好选择,
见到新高丽苑有唔错的评分, 便打去订位.

上到去, 几企理, 唔油烟, 而且放置凡的食物都好整齐,
真系一洗以前残留在脑海之不好的记忆,
一D都唔油烟
被安排坐在卡位, 十分宽敞 ~~~

食物种类, 你想要的, 都有提供,

好decent !!!

另外有箐鱼& 多春鱼提供,不过好难烧, 会"痴"住 ><
至于热盘有: 炒饭只试了好少,一般 ; 姜醋煲得好入味, 好味; 炸熳头, 我地食左几个, 因为平时好少食 , 加埋炼奶超正 !!!

虽然没有自助餐饮, 汽水是另叫的, 但服务生会不停补热茶, 消下滞, 服务都算不错,
甜品有凉粉, 西瓜,雪耳木瓜糖水, 好足料, 好够润又清甜, 好味! 但唯独jelly 唔够冻, 就快熔咁~~~
结果我们全都试晕哂, 饱到差点呕AH ,hahahahaha
值得一赞的是, 离开了, 衣服都没有什么油烟味, 证明果度抽风做得好好 !!!
GOOOOD
一D都唔油烟
好decent !!!
  • 猪颈肉