今天同朋友去左九龙湾买口罩,顺便就系九龙湾食嘢。想食釜饭好耐,知道九龙湾有间黄店釜饭专门店,今晚终于有机会可以食到!我地每人叫左一个釜饭share黎食,再叫左d小食。我地叫左杯苹果蜜share,呢个好有惊喜,佢有粒粒苹果所以成杯饮品既味一d都唔假,再加上佢有蜜味,真系几好饮!呢个牛肉釜饭好出色,比我想像的还好食,佢d肉好新鲜而且好有牛味好淋,waiter仲帮我地落佢地d自家酱汁,d牛肉捞饭一流🤤虽然我钟意牛个个多d,话晒系佢地强烈推介既菜式,但猪软骨釜饭都好食,佢d猪软骨好大块而且系淋,软骨可以食埋唔会硬。我地再叫左个黑松露玉子烧,黑松露味重,配蛋一流,同埋佢个蛋好足料,一d都唔稀。烧鳗鱼配柠檬汁一流~

我地每人叫左一个釜饭share黎食,再叫左d小食。

烧鳗鱼配柠檬汁一流~