2023-09-17
睇完戏喺附近揾嘢食,见寿司郎唔系好多人排,于是就去食下先~喺度想特别赞返寿司郎嘅店员👍🏻因为呢排整亲只脚,要坐轮椅,店员都好细心咁帮我安排我坐嘅位置同架轮椅放嘅位置👍🏻唔知点解三文鱼腩寿司会平过三文鱼寿司🤣旧三文鱼都几厚切👍🏻好有口感~旧鳗鱼都几大嚿!但佢嚟到嘅时候,旧鳗鱼已经唔系旧饭上边😂不过呢个价钱就唔挑剔咁多😂虽然唔系特别钟意食葱,但啲葱真系可以辟左啲鱼腥味👍🏻成个味道都清新啲~喺度要介绍返我其中一样最钟意食嘅寿司,就系芥末章鱼军舰🍣少少辣嘅章鱼真系好刺激到食欲😋呢个一定系我喺寿司郎必点嘅item✨就系南瓜天妇罗啦😆不得不说我个人认为寿司郎嘅炸物系好食过佢啲寿司😂呢个南瓜天妇罗新鲜滚热辣炸起,炸皮都几薄,外脆内软😋其实呢个炸鸡软骨都好食嘅,不过略嫌细份左啲🫢得个六七粒😵💫最后梗系要食个甜品收尾啦🤭个奶茶卡达拉娜少少fail左🫢嚟到嘅时候成旧冰咁硬😵💫basque burnt cheesecake就正正常常咁啦~-结论:呢餐都系食左$339咋!好抵食😋寿司郎啲寿司,我一向都觉得系正常,我最主要都系食炸物🤣如果经过有位先入去食啦~
其实呢个炸鸡软骨都好食嘅,不过略嫌细份左啲🫢得个六七粒😵💫
查看之前的留言 ()