2025-01-31
三人行烧烤店 📍太子西洋菜北街328号亚洲大楼地下C号舖行年宵之前顺便喺附近揾啲嘢食,经过闻到劲香决定试试佢🤣 食到劲饱都系人均二百几,几抵食!小食:⭐️辣酒煮螺(加粉丝) $101超级推介嗌呢个!超多螺,爽口又大粒,而且辣辣地好惹味。建议加粉丝,好挂汁! 有啲食紧麻辣烫嘅感觉🤣⭐️凉拌麻辣鱼皮 $49呢个辣过螺肉少少,有啲花椒喺入边,食落又麻又辣,好开胃🤤⭐️泰式无骨凤爪 $54所有小食都劲大份😂,成兜都系凤爪!劲足料,食小食已经食到好满足!烧烤:嗌咗好多款😂😂⭐️鸡肾 $16个调味啱啱好!食落爽口弹牙,食咗一串即刻encore咗✨⭐️鸡软骨(2串) $32钟意食𠮶啲口感脆卜卜嘅嘢,食串烧一定要嗌🤣⭐️烟肉芦笋卷 $20烟肉烧完之后嘅油脂劲香,再加埋清爽嘅芦笋喺中间中和返,完全唔会腻~⭐️烤馒头 $18听到呢个馒头,上面竟然有朱古力针😂😂😂但系出乎意料地夹,啲朱古力针咬落脆卜卜,几搞笑🤣⭐️烧日本芝士年糕 $12流心嘅年糕见到都觉得吸引🤩 一啖一旧啱啱好⭐️烧牛舌 $26本身以为佢系好薄身𠮶啲牛舌,点知都几厚切⭐️牛油金菇 $32一打开锡纸就闻到超香牛油味!金菇吸晒啲汁,劲正!
📍太子西洋菜北街328号亚洲大楼地下C号舖
小食:
⭐️辣酒煮螺(加粉丝) $101
⭐️凉拌麻辣鱼皮 $49
呢个辣过螺肉少少,有啲花椒喺入边,食落又麻又辣,好开胃🤤
⭐️泰式无骨凤爪 $54
烧烤:
嗌咗好多款😂😂
⭐️鸡肾 $16
个调味啱啱好!食落爽口弹牙,食咗一串即刻encore咗✨
⭐️鸡软骨(2串) $32
钟意食𠮶啲口感脆卜卜嘅嘢,食串烧一定要嗌🤣
⭐️烟肉芦笋卷 $20
⭐️烤馒头 $18
听到呢个馒头,上面竟然有朱古力针😂😂😂
但系出乎意料地夹,啲朱古力针咬落脆卜卜,几搞笑🤣
⭐️烧日本芝士年糕 $12
流心嘅年糕见到都觉得吸引🤩 一啖一旧啱啱好
⭐️烧牛舌 $26
本身以为佢系好薄身𠮶啲牛舌,点知都几厚切
⭐️牛油金菇 $32
一打开锡纸就闻到超香牛油味!金菇吸晒啲汁,劲正!