2019-10-13
朋友介绍已经一段时间,话佢地个海鲜锅好正好新鲜,终于经开深水埗就试下啦!坐得迫唔在讲,成间铺主要都系操国语既女人,伙计同食客都系。好钟意叫d二人台转位去俾三/四人,好彩无叫太多,唔系张台摆都唔够位摆。叫左个中辣既香辣大蚬肥肠锅,个猪大肠炸到脆一脆,不过蚬就间唔中有一两只有少少沙,尚可接受,味道讲真一d香辣味都无,虽然好似好多辣椒,但去大排挡叫个鼓椒炒蚬都仲惹味d!辣度:1/2只🌶个口水鸡无得拣辣,话系招牌咩祖传红油呀⋯⋯要系咁点个油先有少少麻辣味,但个鸡肉唔梅,算系中上。辣度:🌶利申:本人嗜辣但唔算食得辣(谭仔麻辣二小🌶,最尽小辣),志愿系挑战特特多麻!仲以为佢会好辣,点知完全冇料到,等我仲一早叫定支鸿福堂盛惠$16 ,但其实成餐饭食完我一啖都冇饮过,去对面U购买应该都系$6!后记:何谓沙圈,相信过开大海既师兄一定唔会陌生,入去呢间餐厅坐低你就会知道我讲嘅系咩感觉,我未去过东莞,唔知系咪都系咁样。隔离枱上演嘅情欲对话,10分花生🥜,仲有对面枱两女一男,娱乐性极高。不过我就一般,对住呢啲质素, sorry应该冇下次!Closerice。
辣度:1/2只🌶
肥肠蚬锅