2018-07-26
好耐之前去过观塘𠮶间分店,知道佢喺铜锣湾开咗,今日行过走嚟试吓先。今日实在热得紧要,呢度冷气好劲,一上到嚟舒服晒!安格斯牛肉汉堡 ($118)好肚饿,不过呢个真系好吸引,所以就算佢话要等15分钟都照等!不过不消一支香嘅时间已经有得食!成个汉堡非常丰富足料,有大菇、生菜、蕃茄、洋葱及煎到劲香嘅烟肉,旁边仲有好肥嘅薯条。烘过嘅面包外脆内软好松化;牛肉味香浓,一切开非常juicy;基本上要切开嚟食都好有难度,因为实在太厚身,一切就会散,不过咁大个汉堡,就咁咬真系好难㖞!但食完呢个汉堡真系非常满足忌廉汁带子义大利面 ($118)带子外层煎得颇脆身,入面软熟;有好多芦笋、青瓜及其他杂菜,够丰富,否则得面及带子会好寡及颜色冇咁靓;个汁好杰身,每条面都沾到忌廉汁,好味好钟意呢度仲有好多游戏,同小朋友嚟佢哋都有野玩唔会闷。呢度有好多窗旁座位,有好充沛嘅太阳光,影相都靓啲,感觉比观塘分店更开扬及舒适!
安格斯牛肉汉堡 ($118)
忌廉汁带子义大利面 ($118)