招聘中
$18,500-$19,500
$21,000-$25,000
$18,000-$25,000
月薪
更多好工 (6)
喺约两星期前仲新开张试业阶段帮衬过一次lunch,本身都正正常常,出餐快有条理,所以都打算揾日再试其他嘢食。到今日再帮衬食lunch时,完全走晒样。未到中午繁忙时间,全餐厅大概4成满座,但系都可以出餐乱哂龙。本身每个set lunch都有餐汤+沙律+主菜+饮品,我落完order后两三分钟就上到主菜,但系餐汤同沙律等多好耐都未见。之后终于等到个汤,但系就未出沙律,奇就奇在听到隔离枱就收到沙律冇汤。因为之前试业时见汤同沙律系一齐出,唔会咁混乱。然后终于明点解会主菜上先,因为个主菜系另一枱嗌左同一样野,因为有一个客话等左劲耐都未出,其实我碟应该系俾𠮶枱嘅先啱。到食完野好耐杯饮品都未到,原来水吧已经出好哂啲饮品,个个侍应都好似望唔到咁,我见佢哋好多次经过都唔攞饮品俾人(又唔系繁忙时间同好多人落单/送餐),最后都忍唔住要追问先拎俾我。明白好多餐厅试业后水准会冇咁严谨,但系短短两星期用餐体验就落差咁大,好难会再帮衬。