2016-12-05 707 浏览
今日终于有机会同同事去食呢个龙虾包!可能因为系lunch time既关系,无我想像中多人!我地2个人叫左个lunch set, Truffles Fries同Soup&half roll lobsterLunch set系有龙虾、蟹、虾既!个人黎讲觉得个蟹同龙虾都好食!食落啖啖龙虾肉同蟹肉,都几正!仲有d沙律酱系入面,d味更加出到黎!反而个虾就有d失色!唔系太爽口,相比起其他2款比较淡!整体对个包都几满意,因为有用牛油焗过,所以会更加香!至于个soup原来就系龙虾汤!佢只色一睇已经觉得好吸引!系好正宗既龙虾汤颜色黎!饮落都几香口,而且几浓郁,唔会系好稀既汤!仲有个黑松露薯条,虽然放上枱个下见到系幼薯条有d唔开心,但点知食落又香又脆呙!最好系佢就算冻左都唔会"淋"左!岩哂一路倾计一路食!

反而个虾就有d失色!唔系太爽口,相比起其他2款比较淡!
整体对个包都几满意,因为有用牛油焗过,所以会更加香!
最好系佢就算冻左都唔会"淋"左!岩哂一路倾计一路食!