2017-02-15
话说我琴日2月13号 晚上10.30嘅时候,想食鸭舌 就谂起之前朋友介绍呢间,所以我系网上面揾到佢嘅电话 咁就打去啦。。。咁个姨姨就话佢哋收10.30嘅就问我想要咩几点嚟到,咁我就话我要成11点先嚟到㖞,佢都话OK。问我要啲咩。咁其实我未去过佢间铺头,净系知有鸭舌,但系又唔知有啲咩味㖞,咁好正常就会问佢你呢度有啲咩啊?点知个姨姨就系到笑。。其实我真系唔知有咩好笑,我好认真咁问,亦都真系去买,其实真系有啲咩好笑呢。之后我就觉得好唔开心, 所以就同佢讲话我唔要啦,就咁收咗线。半分钟后 个姨姨又打黎问做咩姐 做咩唔要姐。我就好直接咁同佢讲, 其实卖得咁开心不如唔好卖啦。我都系因为有朋友介绍话你铺头好食,所以上网揾咗个电话打去问你哋收几点,又系你哋话会等我等到11点都OK。我都系问你铺头有啲咩啊, 因为我真系未嚟过。你笑嘅时候,俾我种感觉,唔好,唔愿做我生意。老实讲, 明知你啲鸭舌唔平, 其实都系因为我自己想食, 我先肯想比咁贵价钱买,再加上有朋友食过话好食,先会令我想去买。但系你哋啲态度真系好差,差到我有钱都唔会再想去食。
想食鸭舌 就谂起之前朋友介绍呢间,
所以我系网上面揾到佢嘅电话 咁就打去啦。。。
咁个姨姨就话佢哋收10.30嘅
就问我想要咩几点嚟到,
咁我就话我要成11点先嚟到㖞,佢都话OK。
问我要啲咩。
咁其实我未去过佢间铺头,净系知有鸭舌,
但系又唔知有啲咩味㖞,咁好正常就会问佢你呢度有啲咩啊?
点知个姨姨就系到笑。。
半分钟后 个姨姨又打黎问做咩姐 做咩唔要姐。
我都系问你铺头有啲咩啊, 因为我真系未嚟过。
你笑嘅时候,俾我种感觉,唔好,唔愿做我生意。
但系你哋啲态度真系好差,差到我有钱都唔会再想去食。