2024-08-13
今日放lunch去左呢间食 谂住开开心心食个晏啦 有个肥肥地圆面大叔帮我落餐 咁我就话:「要D餐沙嗲牛菠萝包冻奶茶吖唔该。」 点知个阿叔冇啦啦大大声劲西劲恶劲无礼貌咁闹:「咩啊?」 咁我咪再repeat话饮冻奶茶 跟住又劲咁耐烦咁:「咩啊」多一次 我个下真系即刻呆左巴哂头心谂你想点?后黎先知系因为我无话要配咩面。。。。。。讲嘢冇头冇尾态度差到傻 咩态度? 你话我慢吞吞就话啫我以经睇左餐牌先入去一黎点餐好快咁都要受你气 唔要求你有礼貌但都不至于咁吖嘛?态度衰过澳牛十倍😅😅仲有 环境劲差 张枱细到痴线逼到傻 啲嘢食又唔好食 沙嗲牛唔浓 菠萝包好实又唔松软 好似食紧原旧面粉咁。。。以后都唔会再食😅😅