我系2019年开始帮衬呢间野,咁多年间都起码帮衬左佢20-30次,食物其实普普,贪佢无乜人,可以慢慢叹。点知 今日去帮衬吓佢,照平常咁点餐,到我地就黎食晒啲野时,发现有两碟寿司未到(都等左30分钟)咪开声问吓,个职员一脸不爽咁帮我地跟进,隔左阵 佢攞左一碟我争既野比我,仲好不爽咁话:「我明明两样一齐上左比你」,但真系冇啰,我地冇见过个样野出现,食过仲洗追你咩? 但佢都系一脸不相信同不爽,当我地系犯咁,跟住等左阵,明明追佢两碟,仲有一碟未有,我地本身都比佢搞到无晒心情,个碟都想又佢,但系比左钱又废事改单,跟住咪追佢,佢又话:吓头先咪比左你啰。咁第2碟无黎到咪又要追佢,佢又比一堆说话我听,好似我地食左但又呃多几旧寿司食咁,我真系未试过去餐厅食野会咁啰。 食到我系想周围揾cctv去证明,我最憎人屈我架啦,最后埋单我系想哭啰,唔明白点解比钱买难受。P.s. 一开始已经有碟野系我地既 但佢上左比隔离枱 疫情关系 我都冇话佢直接比返去错左人地枱既野我 都唔知有冇人地既口水。我自问比较林善既人 睇落都好恰可能系咁啦,大家如果真系要去,要小心一位女职员,好识屈客人同埋冇乜礼貌,我建议 要拍住片黎食。。

我自问比较林善既人 睇落都好恰可能系咁啦,大家如果真系要去,要小心一位女职员,好识屈客人同埋冇乜礼貌,我建议 要拍住片黎食。。先唔会有机会比佢屈你。

不过我都唔会再去架啦 好失望 本身都冇乜客架啦 仲请啲咁既人做野。。枉我帮衬你咁多次🥲仲post 社交媒体网站介绍朋友去 好失望啰