2017-03-08 496 浏览
今日我同朋友去沙田食个午饭,我唔想成日谭仔就决定试下尼间奇兴,初初入到去环境需然是细左些少,不过枱凳餐具都几好冇咩油渍,服务员态度唔错,差就差在我接下来叫嘅夏威夷鸡球饭,汁同白饭分开上睇落唔错,不过食落就令外一会事碗汁淡而冇味,白饭就太干同硬,捞汁食d白饭都唔系好索水变软一样都干同硬,我只好用冻柠茶送饭,越食越好似顶住顶住个个胃咁,碗汁我觉得好淡唔知仲捞唔捞落饭好所以我系冇理到碗汁,不过我都捞左一半,食到最后终于都太干硬出事我哽住喉咙,我同朋友讲我去洗手间就跑左去希尔顿洗手间到呕晒刚刚食完嘅食物出来,我呕完番去我朋友都帮我埋左单走左出去揾我,最后讲番我个餐47蚊冻饮加3蚊合共50蚊,咁今日真系比钱买难受
2017-03-08