2020-02-07
食物质素唔错,但偏贵,员工态度差,赶客走,一句讲晒:唔值,简直比钱买难受。冇下次,贴钱我都唔去啦🙂用餐日子系星期日中午时段,其实都知星期日要等位,但冇谂到会受到咁既对待姐当日约11:30去到,禁左飞,要等十几张枱,等左好耐都冇咩点郁,等左约半小时,点知啲号码跳得好快,见到仲有3张就到,心谂应该好快有位啦。点知呢个时候,啲号码嗌返转头,我同其他食客都r晒头?🤔不过都冇计啦,唯有照等。而呢个时候,有另一堆人禁飞,见佢等左5分钟就有位,仲要同门口个知客好熟、有讲有笑咁,姐系依家熟客就唔洗等,有特权?而我等紧既途中,见到有人打去问有冇位,个接待又即刻安排位比佢㖞?咁点解其他人要等咁耐呢?咁对其他等好耐既人咪好唔公平啰🤔等等等,等左接近一小时,终于有位,但已经成肚气。不过算啦,唔系熟客,都系要照等架啦!入到去,比左张好迫既枱我地坐,一出一入都好麻烦,因为系前后都顶住晒,身都转唔到咁,仲要啲职员上菜系正你头顶上,大佬,真系一唔小心就系咁先😇呢啲都小事呀,有野仲经典,坐左未够半小时,啲职员够胆死放个留位牌系你张枱到呀!问你死未?!🤨姐系「唔出声赶你走,但我放个牌系到呀,吹咩?!」员工态度又差,黑口黑
呢啲都小事呀,有野仲经典,坐左未够半小时,啲职员够胆死放个留位牌系你张枱到呀!问你死未?!🤨姐系「唔出声赶你走,但我放个牌系到呀,吹咩?!」员工态度又差,黑口黑面咁。如果你一入座同我讲系限30分钟内交枱既,我咪唔食啰,又唔洗等一个钟枱。但你唔系㖞,食唔够半个钟,放个牌系你张枱,大大只字写几点乜水留左位,方死你睇唔到咁。呢啲世界级服务我真系第一次见啦。我去高级餐厅都唔会咁啦,限你食几耐,一定入座前同你讲明,唔会出啲咁既贱招啰!呢间野等位一个钟,食野限你半小时,你话死唔死,入座前唔同你讲,食食下先整你!咁既酒楼真系第一次见!最惨系啲野本身唔平,茶位又贵,野食份量少,假日乜乜xx都话加你几几多十蚊,阴啲阴啲阴干你!
结论:唔系熟客唔洗指意食,慢慢等位啦,食食下出阴招赶你,落单又多野讲,成程黑口黑面对你,食都食到背只骨落。如果钟意受气既可以去呢间野试,包保你受气都受饱