2022-10-30
1977 浏览
I M Teppanyaki and wine Dinner 2280+10%所谓米芝连铁板烧 先唔讲食物质素同服务态度最重要既食物卫生都搞唔掂 一行三人 食完之后有2个人都肚屙 第三个既我就又屙又呕又发烧 烧到39度 (撩左好多次鼻都系一条线)真系唔明点解铁板烧食熟野都咁多菌再讲食物质素 开头都无乜特别 只系觉得所谓嘅米芝莲都唔特别又唔惊艳 唔好食又唔系但好食就更加唔系 但有趣既事情发生系其中有道香煎鹅肝煎煎下个女厨师突然掉晒啲鹅肝落垃圾桶槽 咁我哋就以为佢唔小心煎㶶咗啦 跟住后面个侍应听到就同我哋讲师傅见啲鹅肝溶咗所以换过件等到终于上碟啦 喂 !都系溶既 (见图一)讲真我见识少真系无系餐厅见过溶到水水地鹅肝 同厨师反映啦点知佢话👩🍳”我头先煎过一次都系溶架 呢个系第二次煎架啦 其他客人都系食呢啲无问题” 我朋友真系试左一啖仔(我无试过架) 话完全唔掂仲有啲苦👩🏽🦱”你自己煎第一次见溶左都觉得有问题所以掉啦 煎第二次都系咁会唔会系你啲货有问题🤡”👩🍳。。。。。。经理于是经理就话唔紧要话如果鹅肝唔啱食就换左带子比你地啦 系刺身带子拎去煎咋唔系新鲜个只 不过唔紧要啦 食咩我都屙晒同
Dinner 2280+10%
所谓米芝连铁板烧 先唔讲食物质素同服务态度
最重要既食物卫生都搞唔掂
一行三人 食完之后有2个人都肚屙
真系唔明点解铁板烧食熟野都咁多菌
唔好食又唔系但好食就更加唔系
但有趣既事情发生系其中有道香煎鹅肝
煎煎下个女厨师突然掉晒啲鹅肝落垃圾桶槽
等到终于上碟啦 喂 !都系溶既 (见图一)
讲真我见识少真系无系餐厅见过溶到水水地鹅肝
同厨师反映啦点知佢话
我朋友真系试左一啖仔(我无试过架) 话完全唔掂仲有啲苦
👩🍳。。。。。。经理
不过唔紧要啦 食咩我都屙晒同呕晒岀黎🫠
第一次岀左二千几蚊比钱买难受 打篇文都无力