2021-01-17
落单时间:1824餐厅最近 外卖自取做紧优惠。好多menu都做紧外卖自取75折。我地今日就喺呢个menu拣左两个dinner sets。每个set包主菜,忌廉汤,蒜蓉包,餐饮各一份。冻柠水&冻奶茶 之前试过佢冻柠水,唔走甜既话超甜。今次叫小甜之后甜度啱啱好!但系今次个冻奶茶真系唔知佢比左杯乜,一杯类似冻茶既野,无奶味,唔似奶茶:无柠檬,都唔似比错冻柠茶。总之味道就苦苦地超难饮,餐厅真系要同我解释翻... (大家应该睇到杯奶茶既色比较深,唔似有落过奶)蒜蓉包 正常发挥。忌廉汤 (评分:3/5) : 正常发挥。香煎鹅肝牛肝菌扁意粉 鹅肝除左表面睇落唔靓(好㶶),仲要食落唔好食。个扁意粉都叫正常,不过都只系一般唔系好。忌廉黑松露杂菌意大利饭(评分:4/5):呢个几好,啲饭好重忌廉味,而且杂菌份量都几多。最后埋单免加一再75折系$328,两个人平均每人$164。老实讲今餐除左食物质素好一般,佢仲要比左杯唔知乜我饮,呢个价钱大把其他选择好过佢。而且佢本身价位中上,就算75折完之后都唔系好平。咁既价钱咁既体验真系最近最失望既一餐!
每个set包主菜,忌廉汤,蒜蓉包,餐饮各一份。
冻柠水&冻奶茶
冻柠水&冻奶茶
蒜蓉包
蒜蓉包
正常发挥。
忌廉汤 (评分:3/5) : 正常发挥。
香煎鹅肝牛肝菌扁意粉
香煎鹅肝牛肝菌扁意粉