(非会员)
2009-05-07 6 浏览
睇左好多openrice的comment都有d担心. 不过因为老公可以用special offer $198@包加一, 于是都去试一试.讲真用$198呢个价钱去食系绝对超值. 即使系做近65折, 连加一$27x都算抵.6:25去到, 坐低等左一阵就可以攞野食, 我因为要影相, 所以去攞生蚝时已经冇乜, 正当犹豫不如食第二样先时, 已经有新鲜大只的refill番, 我食左8只, 老公食左10只 热晕虽然系例牌款式, 我每样都有食少少, 整体都不错. 甜品亦不错 至于雪糕, 虽然只系普通货色, 但奄尖的老公竟然赞师傅有顾及客人 - 就系可以笔到一个个ball又不失冰冻 (有d雪到硬崛崛, 用力都锥唔入...) 而侍应的服务态度都不错. 总结: 食评只可以做参考, 始终都系自己亲身试过先知. 好似呢餐我只系抱平常心的心态去食, 期望食物不太差已经唔错, 因为我深信"一分钱, 一分货" 同 "将价就货" 的道理, 俾198唔通会食到5 star酒店($5xx)的货色咩. 因此所有食物, 服务都超出我预期. 赞!

热晕虽然系例牌款式, 我每样都有食少少, 整体都不错.

甜品亦不错

侍应的服务态度都不错.

2009-04-30