2019-03-16 416 浏览
成日经过Urban 觉得好似好贵,都无试过,但今晚同朋友经过,见竟然无乜人排队,大家又未试过,就试试佢!佢有个combo set,一pizza一主食,包餐汤饮品,都系$198! 估唔到又几抵㖞!餐汤系龙虾,超浓郁同creamy!孜然牛肉pizza,牛肉比较少,但芝士份量劲多,而且应该至少有3款芝士mix埋!蕃茄千层阔面,又系超多芝士🤤 啱啱焗起热辣辣,茄酱酸酸甜甜配大量芝士,真系无得输!我地四个人食,另外再叫多两个main course, 三小时慢烤肥鸡,一上桌已经好香,肉质都几滑,唔会烤到干哂,仲有肉汁!系鸡胸「鞋」左啲,但都可以接受~一山不能藏二虎虾意粉,个名好搅笑,原来系因为有两只虎虾,只虾都几大只,本身系辣既,如果唔食辣可以走辣。意粉软硬适中,每条面都有沾上酱汁,好味,系嫌佢细碟左啲。(被朋友偷走了一粒士多啤梨🙈影唔到原貌)另外唔可以唔试呢度啲cake,个士多啤梨蛋白蛋糕有好香蛋白味,中间既layer唔系cream,口感似蛋白布丁!用针筒自己唧果gem,增加玩味!而呢个杂莓蛋糕都好味,两个蛋糕既texture都好松软,又唔太甜!餐茶冻桃茶都好饮!四个人食,除开每人都系$160!
龙虾汤

餐汤系龙虾,超浓郁同creamy!
孜然牛肉pizza

肉酱千层阔面

三小时慢烤鸡

虎虾意粉

(被朋友偷走了一粒士多啤梨🙈影唔到原貌)

四个人食,除开每人都系$160!! 比我expect 既抵食㖞!👍🏼
龙虾汤
肉酱千层阔面