2009-03-13
今次第一次为眼光对住四川,向四川菜出发,最钟意就系食辣啦!味道:点左干扁牛肉丝,因为朋友唔食得辣而叫左小辣,一黎到食落真系冇咩辣味,不过都几刺激胃口,唯独太油啦!赛螃蟹都几好味,因为蛋白加埋少少汤底好有味 最后仲有一个三鲜锅巴好好味!最好食系呢一个,有d金华火腿、鸡肉、磨菰等等系个汤度,淋落卜卜脆既饭焦度真系好味 食饱仲有糖水送,雪梨雪耳,虽然太甜,但都唔介意照饮! 服务:好!可能果时唔多客啦,侍应好有心咁帮我地,答哂我地既问题!见到呢度有几台都系日本人,个部长原来仲识讲日文添! 系呢度食野都因为咁所以觉得好开心 抵食:最值得赞呢度既除左服务好之外,仲有就系小菜可以拣中size或者细size,咁就唔怕中菜太大碟食唔哂,仲可以试多几款添! 可以试多几款而且价钱又唔贵,你话抵唔抵?