2023-05-06
星期六同友人系附近行完街,见到呢间餐厅气氛几好,而家仲有好多鬼佬一齐倾偈,见到佢地无所不谈,好热闹好热情咁,于是就入黎试试。Cauliflower $88: 超多份量嘅菜,下面用左少量石榴+cream cheese做底,作为唔中意食蔬菜嘅我,呢啲配菜令到我更易入口!Mac n daddy cheese $98: 食落去唔会觉得好腻,每一啖都充满芝士嘅香味及浓郁味,做到有拉丝嘅感觉!Prawn tacos $98: 两只鲜虾非常弹牙,亦好新鲜,上面落左少量蕃茄酱,亦带有提鲜作用,平时少食tacos嘅我,都觉得好好味!Satan fries $98: 炸得好香脆,再配上少量沙律酱,食落去可以中和一下之前嘅热条Lamb and pork kofta $178: 食落去膻味唔会好重,而且啖啖肉,咬落去好淋好嫩滑!