最近真系入左好多黑店, 食好多餐都劲难食, 有D比人呃嘅感觉, 所以一口气写左几个喊晒口嘅食评! 真系希望唔好再有人濑野! 咁多间之中, 呢间都算离谱。我不时都会经过满园, 见佢星期六日都唔会坐满人. 亦唔会EXPECT太高, 点知....叫一个2人餐、牛助骨王、海鲜饼.首先讲个前菜, 我真系未见过一间咁孤寒嘅韩国餐厅. 我无论系HK OR 外国食韩国餐, 2个人去食都会成台前菜, 起码都6, 7小碟以上, 会有鱿鱼、"叶"蟹个D. 但满园只有4碟, 仲要系D卖相麻麻嘅淹菜、芽菜。二人餐, 份量少得可怜...真系好可怜-- 可以拣3种肉, 每样只得4,5小块, 我地叫左鱼块, 个D只系百佳惠康卖紧8.8 二块嘅鲶鱼栁, 只得4小块, 每块大约2只麻雀大, (当场无麻雀咁厚!) 猪栁, 都系得4-5块, 系吉之岛卖30蚊有一大盒(10几块)。牛助骨王-- 180蚊, 可惜一D肉味都冇, 我觉得同食茶餐厅个D松肉粉牛肉冇咩分别啰。(同行肥仔话一样比180蚊, 和幸就好好多.)海鲜饼-- 唔够粉, 过多旦浆, 变左煎旦饼咁, 亦煎得唔香, 无咩海鲜就梗架啦. 完成唔合格!讲到呢度, 已经唔系

叫一个2人餐、牛助骨王、海鲜饼.

(同行肥仔话一样比180蚊, 和幸就好好多.)

讲到呢度, 已经唔系钱嘅问题, 如果我系韩国人, 我真系会SHAME OF 满园!

PS.肥仔话东大门99蚊任食都仲好过佢!