今日去朗豪坊夹公仔,玩完后见到商场入面有间好得意嘅韩国餐厅 Bingo & Cook 🇰🇷 第一眼俾佢色彩缤纷嘅大排挡装修吸引到,其次就系枱与枱之间空间感十足,同朋友倾计食嘢都开心舒畅好多😌海鲜三合 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️大量泡菜及葱、原只新鲜八爪鱼、猪肉片、扇贝、虾,仲有鲍鱼,配埋个gas炉,热辣辣劲有韩国冬天feel❄️ 上枱时食材系未熟嘅,所以要啲时间煮,煮嘅过程我同朋友将啲食材剪细,又几好玩㖞🤣 海鲜三合劲浓泡菜辣汤味,但未至于好辣,朋友唔系太食得辣都handle到😎特制紫菜包饭 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️我不嬲都劲钟意食kimbap,每次见到都一定会叫😁 今次试咗餐厅嘅招牌特制kimbap,材料劲丰富!最特别嘅系内层加了芝士,配上大量爽脆嘅蔬菜,食落多咗一个软滑嘅口感,同朋友一啖一旧好快就清晒成条🫣甜辣炸鸡配香肠年糕串 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️我地叫咗半份炸鸡,2个人已经好够食😋 无骨炸鸡啖啖肉,表皮炸得香脆而且挂满酱汁,甜辣酱味道调得刚刚好,味道真心好过某啲专食韩式炸鸡嘅食店👍🏻 炸鸡配上一串香肠年糕串,第一次食呢个配搭,感觉好新奇,值得一试❣️牛肉水冷面 ⭐️⭐️⭐️⭐️水冷面可拣辣或唔辣,我地当然拣辣啦😌 水冷面够晒冻,食

海鲜三合 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

特制紫菜包饭 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

甜辣炸鸡配香肠年糕串 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

牛肉水冷面 ⭐️⭐️⭐️⭐️
水冷面可拣辣或唔辣,我地当然拣辣啦😌 水冷面够晒冻,食之前用铰剪剪断少少,点少少芥辣汁味道会更好🤤 如果唔钟意食水冷面,佢都有捞冷面提供,下次一定要试吓✨

甜辣炸鸡配香肠年糕串
香肠年糕串