2021-04-25 163 浏览
其实前后去左两次,唔想好似刷篇数咁决定一次过第一次去系二人世界,本来系坐室内,但对我尼讲太焗同暗 所以睇下可唔可以换出面,开头都话唔得既因为出面都有人卜左,后尾好似有人cancel左!yeah, lucky! 亦都麻烦晒店员,咁忙都仲要帮我地安排!养生茶,几好饮,可以清走油腻感 多款选择!尼间系我食过香港既fish chips 排头三位!一啖唔油,松脆而且鱼肉大大旧无缩水,仲啖啖肉热辣辣,无腥味!!!唔药水又打卡able 和牛意粉,一口牛真系vip! 因为尼次咁好既经验,所以一班好友再去!先讲,状态唔够好唔好乱试signature cocktail, 因为我就系行完山太攰,离场就wing左,店员都好好比我抖多阵先行,又主动问洗唔洗比杯水我,真心感谢同鱼到爆呀我软脚蟹burger ,香脆可口,薯条正好食好食三文鱼pizza, 岩晒一班人,医肚又好味又好分黑松露意大利饭,够味够香,好食𫗵鸡翼!过引!!一班人点少得拼盘,份量我估两人至四人最好分,全部送酒都一流!坐户外其实有点小危机,夏天楼上可以滴水咁就... 所以就尼夏天,户外要念念点样可以唔影响食野饮野唔会『滴花个妆啦』
其实前后去左两次,唔想好似刷篇数咁决定一次过

养生茶,几好饮,可以清走油腻感 多款选择!

唔药水又打卡able

和牛意粉,一口牛真系vip!

因为尼次咁好既经验,所以一班好友再去!

软脚蟹burger ,香脆可口,薯条正

好食

好食

三文鱼pizza, 岩晒一班人,医肚又好味又好分

黑松露意大利饭,够味够香,好食

𫗵鸡翼!过引!!