樂酒場 がくさかば

GAKU HALL
2024-07-23 167 浏览
尖沙咀特别多正嘢食🤤放工行完k11就过对面 白兰轩道呢问 日式居酒屋叹下港女嘅我,必点鱼生刺身🍣🍣🍣✨迷の刀五雕刺身盛刺身种类多,无论鱼生、虾定带子,都鲜甜无比,食得出来货高质,必点之选。✨烧三文鱼层层叠大大份三文鱼,现场用火枪烧埋比你食,内冷外热,好特别既层次感,外层再铺上蟹子同蟹膏,食落去更加香口。🦀蟹味噌甲罗烧蟹盖比想像中大份,满满蟹膏铺满蟹盖,膏味鲜甜,既有咬口又够creamy,配埋薄饼食更加香口,食完想马上encore。🥩A4和牛寿喜锅和牛薄切而且油花分怖靓,轻轻渌一渌已经熟,再系生鸡蛋汁上点一点,放入口有齐寿喜烧加蛋汁既香味,和牛更加系入口即溶。🦪炸脆牡蛎蚝劲大只,炸到香喷喷,外脆内软,蚝既肉质饱满,食左一只已经好满足,仲要有几只,钟意食蚝既要试下🍢山椒烧鸡脾肉🍢车厘茄豚肉卷串烧烧物唔少得,啖啖嫩滑鸡髀肉,豚肉包裹车厘茄,中和豚肉口感,唔会觉得油腻榻榻米座位加上,全场播放日文歌🎼日式居酒屋气氛爆灯🏮
尖沙咀特别多正嘢食🤤
放工行完k11就过对面 白兰轩道呢问
日式居酒屋叹下

港女嘅我,必点鱼生刺身🍣🍣🍣

✨迷の刀五雕刺身

✨烧三文鱼层层叠
大大份三文鱼,现场用火枪烧埋比你食,

🦀蟹味噌甲罗烧

🥩A4和牛寿喜锅

🦪炸脆牡蛎

🍢山椒烧鸡脾肉
🍢车厘茄豚肉卷

榻榻米座位加上,全场播放日文歌🎼
日式居酒屋气氛爆灯🏮