2021-08-13
咁呢间就系楼上cafe嚟嘅,类似旺角𠮶啲楼上cafe。餐厅环境就都几有气氛嘅啫暗暗哋咁样。但系就比较细啦,枱与枱之间嘅距离系比较近嘅。咁就唔系太适合情侣去啦。食物:咁我哋就嗌咗一个名太子天使面啦,同埋一个小食鸡翼,仲有一个冷面。明太子天使面:呢个系好食嘅,但系啲𩠌就比较少。味道上ok。鸡肉冷面:呢个系唔好食,睇落去买上就已经好差。咁𠮶个冷面食就系意粉意粉嚟㗎,唔系我哋平时食开𠮶啲日本拉面啰。同埋佢啲菜呢都系唔好食嘅。个火腿喇同埋即系有青瓜嘅跟住有鸡肉啦,咁其实感觉上就系喺屋企都可以轻松整到呀食物。同埋最差嘅系佢系冇酱汁,正常嘅食冷面咪有个酱汁呀可能系莎莎酱呀沙律酱呀之类啦。咁一个酱汁完全不足啦都唔知点样捞。鸡翼:咁可以拣三只味𠮶个鸡翼啦,咁我哋就拣咗玫瑰味,柚子味,同埋呢一个水牛味水牛芝士味。咁鸡翼系正正常常嘅水准,有少少辣嘅。但整体嚟讲都ok。有少少怀疑佢得个鸡翼底系一样,纯粹系个酱汁唔同。饮品:咁夜咁就嗌咗一杯好大杯嘅Jambo嘅水果茶。味道方面就类似系个茶木嘅水果茶咁样。就一般嘅水准啦。
食物:
明太子天使面:呢个系好食嘅,但系啲𩠌就比较少。味道上ok。
鸡翼:
饮品: