2024-02-14
Morii Bar成个环境都好阔落,坐得舒服,加上有个打卡靓靓嘅天台🥰(最衰𠮶日落雨,如果唔系都会坐喺𠮶度慢慢叹🥲)仲要有好多新奇有趣嘅装饰品,好钟意𠮶只蒙罗丽猫同啲黑碟收藏❤️•Sleep Tight Seattle ($128) 第一眼见到觉得干花摆设好靓,好creamy😍第一啖饮落去有种好香甜嘅洋甘菊味,之后蜜糖嘅味会慢慢系口度散发出嚟🍯好似去咗花田咁样🌼啱晒想饮啲smooth啲甜啲嘅人🥰•Arizona sky($128)呢杯主打成份系dark rum,令到佢smoky味更加突出,加埋热情果同埋Campari,味道酸酸甜甜😋好似喺夏日嘅星空下叹住杯酒✨•黑松露薯条薯条 ($58) (配松露酱+$20)个黑松露薯条薯条好脆,咬落去chop chop声,配上个松露酱酸酸地又好味又好开胃🤤
•Sleep Tight Seattle ($128)
•Arizona sky($128)
•黑松露薯条薯条 ($58) (配松露酱+$20)