2022-12-11 569 浏览
早大半年前经过J2介绍得知有间隐世嘅既印度餐厅已经好想嚟,结果终于有机会,因好朋友生日要揾个好地方庆祝。嚟到后,令我吔喜出望外,餐厅非常有情调,因第一次嚟侍应好主动介招牌菜俾我哋;有几样嘢特别推介spicy 虾,咖喱鸡同薄饼好好食,另外侍应推介左两个冷盘,好特别唔系一般印度餐厅食到嘅(但唔记得咗叫咩名)。最令我哋开心系啲服务,其中有一位削左我哋成晚先知佢原来系经理,佢真系好好人又细心,知道我朋友生日上甜品嘅时候仲帮我哋好细心咁影相,个甜品啲字都写得好靓,我个friend劲开心。就系因为呢间餐厅嘅员工服务,同埋食物质素令我留下深刻嘅印象,下次一定会再帮衬👍🏻👍🏻。

Spicy  虾
curry  chicken