2025-01-22
呢间fusion韩国菜餐厅真系令人眼前一亮,佢哋嘅菜单充满创意同特色,仲好有新年气氛🧧鲍鲍高升饭卷 $108😛呢道菜系用鲍鱼、烧肉、紫菜、饭卷等配料制成,味道鲜美,口感丰富,仲有少少辣味,非常开胃。无论系颜值定系味道都无可挑剔,系一道既适合分享亦适合独享嘅美食。蛇年喜有柿你窝夫 $138呢款窝夫融合咗柿饼同传统韩国甜点,外脆内软,味道香甜,仲有柿饼嘅清香,系甜品控嘅福音。再加上精致嘅摆盘,真系拍几多相都唔够!烧慢煮鸡腿紫苏拌饭 $98鸡腿经过慢煮之后,非常嫩滑,再配上紫苏、饭同韩国特色酱汁,味道层次丰富,每一口都充满惊喜。呢道菜既有韩国风味,又有少少日式嘅感觉,真系好特别。轻盈又满足的烟三文鱼沙律 $86呢款沙律用咗烟熏长文集,配上新鲜嘅蔬菜同低脂沙律酱,健康又美味。沙律嘅口感好清爽,非常适合想食啲健康嘢嘅朋友。柿事连连柿子线茶(冻) $58** 呢款柿子线茶带有柿子嘅甜味同茶香,仲有清凉嘅口感,饮完真系令人精神一振。呢杯特饮除咗味道好,仲好有特色☺️
鲍鲍高升饭卷 $108😛
蛇年喜有柿你窝夫 $138