2019-06-09 1943 浏览
是日朋友生日去左溜冰,玩完就系圆方食个dinner🥂🍺饮下酒轻松下🍴顺道庆祝生日🎂一早book左呢间出名气氛好既餐厅😋长假期开始左,餐厅原来都几多人,餐厅分左两层有波睇有酒饮都几多外国人呢!我们二人order左两柸mocktails坐下倾下偈再点选了二款main course 及甜品!🍸cuddles on the beach 充满果味既饮品,甜甜地易入口有小小芒果及柠檬味道唔会太甜,不错👍🏻🍸MC Sorley Fruit Fizz味道有点像Shirley temple,士多啤梨味重!😋不太甜几好饮,卖相又靓👍🏻⭐️香烧美国芦笋食得出好新鲜既芦笋,几清加埋柠檬汁吊味,点左小小盐带出个鲜甜味,好食😋⭐️德州BBQ汉堡汉堡份量都几大配料都好多有新鲜番茄,洋葱同热腾腾薯条🍟!😋burger 材料丰富,有劲多车打芝士、野味既烟肉,炸左好脆既洋葱圈同埋牛肉!牛肉整得几juicy都够味配埋佢地个烧烤酱好好食😋唔错👍🏻⭐️美国重量级厚切炭烤战斧豚肉扒一上到抬巳经好香了,豚肉烤得刚刚好,d肉好嫩因为岩岩熟所以肉质好腍身,仲几多肉汁,点埋佢秘制酱,好食!推介呢👍🏻 好奇睇番个menu 原来佢胡桃木黎烤既所以

🍸cuddles on the beach

🍸MC Sorley Fruit Fizz

⭐️香烧美国芦笋

⭐️德州BBQ汉堡

⭐️美国重量级厚切炭烤战斧豚肉扒
一上到抬巳经好香了,豚肉烤得刚刚好,d肉好嫩因为岩岩熟所以肉质好腍身,仲几多肉汁,点埋佢秘制酱,好食!推介呢👍🏻 好奇睇番个menu 原来佢胡桃木黎烤既所以特别香而个酱系波本威士忌烧烤酱黎!难怪咁好食呢😋😋

餐厅做紧promotion ! order 豚肉扒加多30蚊有柸guinness当然不要错过啦😋

食饱饱,order左个甜品!朋友生日所以系book位时,巳预先讲左加 happy birthday在碟上,呢度service很好,比左个惊喜比朋友👍🏻又帮我地影左劲多合照!!!

🎂招牌香浓朱古力蛋糕加雪糕
高级餐厅甜品质素果然系高d,佢既朱古力蛋糕就好似心太软咁,入面好多朱古力浆,朱古力唔会太甜岩洒我们女生!赞😋

2019-06-08
等候时间
5 分钟 (堂食)
庆祝纪念
生日