2021-07-10
同旧同事食饭 紧系要book间海景餐厅尽诉心中情(对旧公司)😂😂😂😂所以就book左呢间德国餐厅 听讲附近仲有live band 睇🙋🏻♂️ Both indoor and outdoor seats available for your selection 我地就简左坐outdoor 因为见出面好多大风扇 overall 唔算热 但要留意返个晚附近有人食雪茄 阵味都难闻咖~ 所以简outdoor既要留意返👌🏻 Sausage Platter 本人真系好小食德国野 所以已经唔记得哂佢地既种类🤣 唯有记得味道都几好 有辣有唔辣 好岩跟beer🤣 同埋有唔同酱点~ 就算同一种肠都有唔同食法🥰 Caesar salmon salad I LOVE CAESAR SALAD🥰🥰🥰 做头盘一流~ 整体好新鲜💪🏻 系橄榄油重手左少少😂😅 猪手😇 份量唔算多 不过好香猪手味 唔会咸🙋🏻♂️ 可encore !! 如果下次再需要环境chill既地方 会再黎😄 因为个景真系好chill 食食下旁边餐厅仲有liveband 好好气氛🙈 不过呢到既员工好似长期好忙 想加杯水都等超耐 不过佢当晚都坐无虚席
Sausage Platter
同埋有唔同酱点~ 就算同一种肠都有唔同食法🥰
Caesar salmon salad
I LOVE CAESAR SALAD🥰🥰🥰
做头盘一流~ 整体好新鲜💪🏻 系橄榄油重手左少少😂😅
猪手😇
不过呢到既员工好似长期好忙 想加杯水都等超耐 不过佢当晚都坐无虚席 所以可以体谅下🤣