2018-08-23 88 浏览
Mini Bar 正正在铜锣湾地铁站C出口对面。环境以黑色为主题,天花有幅feature,延伸有个倒巴黎铁塔🗼餐牌-选择多到睇唔哂是日order:-即开生蚝海鲜拼盘三杯炸鸡霸王软壳蟹配法式红酱意粉The love of EiffelIpanero Craft BeerLindamans Apple 法国蚝系我致爱,只只口感好rich,而且新鲜度💯 拼盘有半只面包蟹、半只龙虾,每人两件鲍鱼&生虾&螺&青口,有厚厚冰keep住冻,确保新鲜,龙虾虽然冇膏,但肉身弹牙👍🏻,膏就唯有食面包蟹补偿番。炸鸡竟然系鸡搥,没有鸡翼,天真以为系韩式炸鸡,完全唔系。鸡肉炸得鲜嫩肉滑,三杯就系呢三枝"针",打针出汁,果然有趣。意粉就中规中矩,软壳蟹好味惊喜点-巴黎铁塔甜品,有干冰点缀,好有睇头,甜品有七至八款,味道&摆设都好喜欢。另外order两支手工啤,味道不错,价钱都合理。餐厅店员好有礼貌,会介绍餐牌,又经常帮你换碟,印象分满分!

餐牌-选择多到睇唔哂

是日order:-
即开生蚝
Lindamans Apple

法国蚝系我致爱,只只口感好rich,而且新鲜度💯

霸王软壳蟹配法式红酱意粉

意粉就中规中矩,软壳蟹好味

Lindamans Apple

另外order两支手工啤,味道不错,价钱都合理。

餐厅店员好有礼貌,会介绍餐牌,又经常帮你换碟,印象分满分!
2018-08-20
  • 生蚝