2011-04-29
是次为再续怀旧 @ 「喜喜冰室」 : $34 购特色热狗 / 沙嗲牛肉包加饮品暖暖 2 人餐 (原价$68)呢间铜锣湾既"喜喜冰室"员工态度简直恶劣 :1. COUPON 内容 "还包括$16 以下饮品2杯,另补差价更即可升级至其他饮品,例如,远近驰名的火车头牛肉茶,原价$19/杯,现在补$3 即可品尝这款久违的经典饮品啦" 点知去到个员工话无得补$3 , 要俾$19, 入唔到单咁话! (下~ 即系骗人即!)2. COUPON 内容 "营业时间:星期一至日 7:00am- 2:00am" 佢无限制使用时间, 但LUNCH TIME 想用, 佢话要做LUNCH, 唔用得COUPON, 2点后啦! (唔用得, 你就系COUPON写明啦, 我地可以选择买唔买呢张COUPON嘛!)经过以上2次经验已经好唔开心, 想退钱 (因为佢无限购买张数, 我买左好多), 打去babybxxxxx 投诉, 佢位黄小姐都好好礼貌问左事件经过, 同埋问返果间冰室, 最后黄小姐话冰室经理cfm d coupon 可以补差价升级至其他饮品 & 可以lunch time 用, d员工搅错即, 叫我试多次! (OK,
呢间铜锣湾既"喜喜冰室"员工态度简直恶劣 :
经过以上2次经验已经好唔开心, 想退钱 (因为佢无限购买张数, 我买左好多), 打去babybxxxxx 投诉, 佢位黄小姐都好好礼貌问左事件经过, 同埋问返果间冰室, 最后黄小姐话冰室经理cfm d coupon 可以补差价升级至其他饮品 & 可以lunch time 用, d员工搅错即, 叫我试多次! (OK, 我顺德人, 俾个机会佢)
3. COUPON 内容 "每日限售150 份,可提早致电" 打去话叫外卖, 落落下单, 一讲 你经理话可以补差价升级至其他饮品, 我要火车头牛肉茶, 一知你用COUPON 员工即刻话今日暂定供应火车头牛肉茶, 另外叫你自己黎到先叫外卖, 无得预先叫! (完全岐视你用COUPON, 好似你无俾钱咁!)
真系火到黎!
最后我再向团购投䜣, 坚持要求退钱, 取消晒D coupon!
完全唔会再黎呢间野, 免费请都唔到, 经过都火滚!