2023-05-09
小店主打水墨风手摇饮品,另外仲有低脂意大利雪糕,各款口味既自家制蛋糕。麻糬芝麻乌龙鲜奶茶:呢杯饮品简直称得上系艺术品,黑白色互相交错著,真系好似一幅水墨画咁,赏心悦目!味道醇厚既乌龙茶底,加入左浓郁既芝麻酱,茶香得嚟又带有丰盈既奶味,配上烟烟韧韧既麻糬,口感非常有层次。 士多啤梨雪糕奶昔:成杯饮品呈迷人既粉红色,仲有一大球雪糕喺杯面作为装饰,见到已经令我心花怒放!奶昔用左低脂意式雪糕 gelato,感觉无咁邪恶,士多啤梨味道酸酸甜甜,奶味浓郁而且好幼滑,仲有饱肚既感觉。富士苹果芝士蛋糕:芝士蛋糕口感松软,中间夹左粒粒清甜既苹果,面层仲铺满芝士碎,清新又好味。总结,手摇饮品款式多,味道创新,店员服务好,下次会再嚟帮衬其他期间限定既口味。