2024-05-26
水怪出没请注意⚠️Sanrio 联乘「大叔拉面 x HANGYODON」期间限定推出HANGYODON餐点,一黎到全场都好多水怪装饰,劲多打卡位📸超级可爱呀!值得一提喺店员服务超好,好kid friendly🫘北海道红豆酥配热茶水怪造型红豆酥好吸睛🤩红豆馅甜甜,味道有啲似月饼,茶仲有几款可以拣,我拣左桂花乌龙好清香,仲有可小茶壶可以自己斟🐙特色章鱼烧章鱼烧外脆内软,最特别系章鱼脚系肠仔黎,再配上牛油果莎莎酱好fresh🥑上面仲有支水怪旗仔🐷日式慢煮西班牙黑豚肉包包都印咗水怪样架~刈包软熟夹住黑豚肉,再加上微甜浓郁酱汁同洋葱好夹呢🍮HANGYODON日式焦糖布丁布甸蛋味香浓好滑滑,都系有水怪样,只水怪仲要食得架~造型好靓,仲有水果同忌廉伴碟🍜炙烧西班牙黑豚肉鸡白汤拉面份量好多,西班牙黑豚肉炙烧后好香,肉感十足,鸡白汤好香浓,仲要赞下只蛋,半熟仲系流心🍜慢煮博多地鸡和牛骨汤拉面有几大块薄切鸡片,真系慢煮因为好滑,完全唔鞋,仲有葱同木耳丝增加口感,牛骨汤好浓郁好好味
🫘北海道红豆酥配热茶
🐙特色章鱼烧