2019-06-25
热辣辣唔想长期系街度行,又未倾得够喉就梗系去食甜品顺便消暑👅 间店系主打生果🍌🍉🍇🍓🍈星球同smoothie🙆🏼♀️.榴连星球配芒汁西米 $45如果有睇过我之前介绍既甜品post,都知我几钟意食榴连😚 杂果配鲜甜既芒果汁底仲有椰果西米配搭🙆🏼♀️ 解暑一流👍🏻 望落好色彩缤纷😚 而且劲多料之余,最有惊喜系个星球😍 总共有5粒入面有榴连肉😚 起初以为味道可能会好淡,但又唔会㖞,好似一啖榴连肉一啖大菜糕咁👅 几特别~ 如果想食榴连又唔想咁热气,依个就岩晒🙆🏼♀️ .古早芋圆仙草 $32又系劲多料:净芋圆已经有3款、红豆、西米、珍珠、仙草🙆🏼♀️ 芋圆好烟韧 啖啖口感都好丰富 搭埋仙草咁滑 一齐食更加系无得输👍🏻 仲有劲多款汁底可以简😚.总结,份量同价钱都成正比,唔算话好大碗,但都好足料😚 啲生果🍋🍈🍓🍇都好鲜甜~ 星球系列真心觉得几特别😍 有机会我要再试下smoothies🙆🏼♀️ 但要9点前先有🤔
榴连星球配芒汁西米
榴连星球配芒汁西米 $45