2023-03-08
终于到访黎自名古屋嘅梳乎厘pancake专门店🇯🇵 木系装修嘅餐厅位置阔落,感觉非常写意🌿🥞砰砰水果梳乎厘班戟 $148 春季限定嘅班戟,将薄片拉起海量水果就溢出黎,有提子、蓝莓、士多啤梨、奇异果同蜜柑,丰富又新鲜🍇🫐🍓🥝🍊班戟充满蛋香,餐厅使用日本轻盈忌廉,又soft又light好幸福啊🥹🥰🌿HoiHoi Veggie All Day Breakfast $158除咗pancake,餐厅亦有咸食供应,呢份素食版ADB非常丰富,包括有素猪柳、素蟹饼、黑松露炒蛋、蘑菇、蕃茄、茄汁豆同沙律菜🍳 炒蛋上面嘅黑松露份量超多好开心😝呢度嘅饮品有超多款,黑芝麻花生沙冰($52)芝麻味浓郁,配上粒粒脆口花生,呢个combo无得输!而抹茶沙𣲙($52)嘅抹茶清香带回甘,系日本嘅味道啊🍵🥰
🥞砰砰水果梳乎厘班戟 $148