2020-11-12
☕︎𝐁𝐚𝐨𝐟𝐚𝐧𝐣𝐢 包贩子┉┅━━━━━━━━━━━┅┉✑ 𝙱𝚞𝚝𝚝𝚎𝚛𝚜𝚌𝚘𝚝𝚌𝚑 𝚕𝚊𝚝𝚝𝚎 奶油咖啡 $𝟺𝟶✑ 𝙲𝚘𝚗𝚏𝚒𝚝 𝚍𝚞𝚌𝚔 𝚕𝚎𝚐 & 𝚌𝚞𝚌𝚞𝚖𝚋𝚎𝚛 & 𝚠𝚎𝚕𝚜𝚑 𝚘𝚗𝚒𝚘𝚗 & 𝚑𝚘𝚒𝚜𝚒𝚗 𝚜𝚊𝚞𝚌𝚎 北京填鸭包$𝟼𝟼#💛今次分享嘅系食包饮啡画风可爱又fusion嘅包贩子呢间舖头嘅甜品都几出名 但既然有包字就食包啦!✿野食方面 我拣左北京填鸭包 🦆🍔呢个创新又特别嘅选择令钟意新野嘅我毫不犹豫拣左首先包体外皮烘过热脆有咬口 牛油味好香又松软₍₍ (ง ˙؎˙ )ว ⁾⁾鸭肉好丰富 见过有食评话鞋 但我觉得都几嫩同厚夹埋甜甜嘅海鲜酱 爽口青瓜片食得几满足( ̳- ·̫ - ̳ˆ )◞❤不过大葱嘅存在感相对较低无点食到有少炍可惜食到一半会有啲口干饮左两杯水 但整体很不错唔知大家会唔会好似我一样食得好狼狈呢(*ノ´³`)ノ✿饮品方面 第一次尝试奶油咖啡🧈一嚟就闻到好重嘅牛油同咖啡浓香气拉花༄不得不提拉花同杯具都好靓好赏心悦目♡⃛︎成杯咖啡 系比较易入口 相对地苦味较低口感比较平淡唔会好丰富 但味道十分平衡➰饮完余韵唔多但有想再饮一啖又一啖嘅冲动\( ˆ ˆ )/✿环境方面 墙
𝐁𝐚𝐨𝐟𝐚𝐧𝐣𝐢 包贩子
┉┅━━━━━━━━━━━┅┉
✑ 𝙱𝚞𝚝𝚝𝚎𝚛𝚜𝚌𝚘𝚝𝚌𝚑 𝚕𝚊𝚝𝚝𝚎 奶油咖啡 $𝟺𝟶
#💛
今次分享嘅系食包饮啡画风可爱又fusion嘅包贩子
呢间舖头嘅甜品都几出名 但既然有包字就食包啦!
✿野食方面 我拣左北京填鸭包 🦆🍔
✿环境方面
墙上有好多画风可爱嘅人物介绍餐牌
仲挂有唔少有风格嘅装饰 ( ੭ ᐕ)੭
可能系疫情缘故 枱与枱之间嘅相隔好远
位置宽敞得嚟好坐得十分舒服(*´▽`*)
注意有75分钟嘅用餐时间 繁忙时间要注意下啦
𓐄 𓐄 𓐄 𓐄 𓐄 𓐄 𓐄 𓐄 𓐄 𓐄 𓐄 𓐄 𓐄 𓐄 𓐄 𓐄 𓐄 𓐄
𝔹𝕒𝕠𝕗𝕒𝕟𝕛𝕚 包贩子
⌦ 太子通菜街𝟚𝟝𝟜号地舖