2023-12-19
👭九龙城寨出左名有好多美食,屯马线开左之后,我地都去揾好野食🧘🏻♀️🧘🏻♀️️, 👯♀️,今次决定试下新野,呢间串烧都好特别,而且好多野食,就入左去。###城寨龙凤鸡煲翅 (4人份量)💙超级推介!厨师非常有功架,整超级好味!城寨龙凤鸡煲翅(4人份量)真系非常之吸引🤤!食材新鲜,由鸡、鸭煲到够晒滋味,肉质嫩滑,好入味,每啖肉都食得出师傅嘅用心👍。啲翅仔都特别多汁,啖啖肉香口感丰富,食落去真系几满足😌。汤底做得好香浓,饮一啖汤就已经暖笠笠,啲配料都好夹,包括马蹄同埋蘑菇,呢啲都喺煲仔中发挥咗好大嘅作用,增加咗汤嘅鲜甜同埋口感层次🌟。份量方面都好足,4个人食嗮都仲觉得肚仔好满足㖞😋。无论系同家人一齐享受或者系同朋友一齐分享,呢个龙凤鸡煲翅都系唔错嘅选择👌🏻。总结来讲,城寨嘅龙凤鸡煲翅真系一试难忘,食呢个一定会令你有食指大动嘅感觉!###招牌三宝丸💛入面有墨鱼丸,虾丸,牛丸。味道香口,食落好脆好弹牙,加柠檬汁酸甜解腻。###挂架牛颈脊💕牛肉肉味浓厚,口感十足。唔会腥。###城寨封门柳💙好新鲜色泽好亮丽,食落好Juicy好有牛味。###黄金鱼皮💜好快就熟,咬落去非常清脆既声音,好酥。好好enjoy同闺蜜
###城寨龙凤鸡煲翅 (4人份量)💙超级推介!厨师非常有功架,整超级好味!城寨龙凤鸡煲翅(4人份量)真系非常之吸引🤤!食材新鲜,由鸡、鸭煲到够晒滋味,肉质嫩滑,好入味,每啖肉都食得出师傅嘅用心👍。啲翅仔都特别多汁,啖啖肉香口感丰富,食落去真系几满足😌。汤底做得好香浓,饮一啖汤就已经暖笠笠,啲配料都好夹,包括马蹄同埋蘑菇,呢啲都喺煲仔中发挥咗好大嘅作用,增加咗汤嘅鲜甜同埋口感层次🌟。份量方面都好足,4个人食嗮都仲觉得肚仔好满足㖞😋。无论系同家人一齐享受或者系同朋友一齐分享,呢个龙凤鸡煲翅都系唔错嘅选择👌🏻。总结来讲,城寨嘅龙凤鸡煲翅真系一试难忘,食呢个一定会令你有食指大动嘅感觉! ###招牌三宝丸💛入面有墨鱼丸,虾丸,牛丸。味道香口,食落好脆好弹牙,加柠檬汁酸甜解腻。
###挂架牛颈脊💕牛肉肉味浓厚,口感十足。唔会腥。
###黄金鱼皮💜好快就熟,咬落去非常清脆既声音,好酥。
好好enjoy同闺蜜既欢乐时光。呢间餐厅食物质素高服务好,值得再光顾!👭