2018-02-13
之前抽奖抽中咗两张晚餐coupon当然唔好嘥食咗佢。记得上次食都好耐啦,耐到唔记得咗几时,但仍记得好多野食,好好味。可惜,今次食完就要扣分啦。野食方便都仍然有好多,但系水准下降咗。一入去就系刺身,有我喜爱既带子,但每次只比两粒。仲有甜虾,三文鱼等另一边就系沙律吧,再行前就系甜品区,有pancake, 梳乎厘。梳乎里有原味及班兰味,但食唔出。仲有两款燕窝,一个系鲜奶,一个系椰汁炖,但两个都系一般。仲有其他唔同既cake同豆腐花,雪糕。糖水圆肉红枣茶。再入就有一些熟食,烧烤,天妇罗,pizza。仲有我最钟意食既长脚蟹,虾。有面包蟹同生蚝。再入d仲有粥同其他熟食。最入就系饮品区,咖啡,茶,柠茶柠水系任饮的。整体系好多野食,食到非常之饱,但系佢d熟食唔够热,味道一般。但服务就好好。依家做紧$629一位再加一,openrice 有 coupon 可以八折,所以今餐好抵3个人食六佰蚊有找。
糖水圆肉红枣茶。
再入就有一些熟食,烧烤,天妇罗,pizza。
仲有我最钟意食既长脚蟹,虾。有面包蟹同生蚝。
再入d仲有粥同其他熟食。
最入就系饮品区,咖啡,茶,柠茶柠水系任饮的。