2020-03-06 3908 浏览
朋友返尖东,话有间日本餐厅系佢既午餐饭堂,整得好食同多日本人去,就约左佢收工食晚餐。油甘鱼腩刺身-日本师傅既刀工真系有分别架,朋友话寿司同刺身都系日本师傅负责整,同另一间我好钟意但香港师傅既店,真系有对比有伤害。真系食落去唔会剔住好滑口蕃茄沙律🥗-本身叫系因为好挂住蕃茄伴糖食,念住会有少少糖,不过系我自己既落差姐。蕃茄新鲜,系上面既蟹肉有少少腥烧明太子-唔系间间都整得好食,呢间既系有水准唔腥易送酒,不过如果青瓜可以够分落每一粒明太子到就好啦吞拿鱼腩卷-极速食完,不过$140叫一份好啦,少食多滋味烧牛脷-香口不过少少难咬吉列猪肉露荀卷-呢个真系要叫,一出即刻食系好够脆又唔肥腻架,差d食埋朋友个份😅烧饭团🍙-外面够脆够香入面唔会散梅味茶渍饭-最后个wrap up一定系茶渍饭,同埋呢个系最睇到餐厅工架如何,结论系可以再食既!

油甘鱼腩刺身-
日本师傅既刀工真系有分别架,朋友话寿司刺身都系日本师傅负责整,同另一间我好钟意但香港师傅既店,真系有对比有伤害。真系食落去唔会剔住好滑口

蕃茄沙律🥗-

烧明太子-