餐厅: 十三姨酸菜魚 (置富都會)
资讯:

2022-05-28 531 浏览
见到食评唔错又唔贵,所以嚟试下,我哋点了晚市二人餐!酸菜鱼的份量好足,鱼好滑,最美中不足系个汤无咩酸菜味,味淡但辣,比起椒麻鸡更辣,但点菜系无辣度拣的,淡而辣的汤实在唔想饮,水晶粉好滑,配料都OK。椒麻鸡都好食,唔辣,葱油香好食,如果可以再麻啲再辣少少就更好,而家有啲似葱油鸡,见到鸡胸,以为会鞋,但都OK㖞,可以接受,而且啖啖肉。皮蛋OK都唔错,二人餐嚟计份量都多。鸡翼即炸脆卜卜,好滋味,不过其中一只只得半只一支骨,炸粉包住睇唔到,咬开才见到。套餐包两碗饭同饮品,加钱可饮其他,以份量计好抵食,如果可以改善埋个酸菜鱼汤就更加好。
见到食评唔错又唔贵,所以嚟试下,我哋点了晚市二人餐!

皮蛋OK都唔错,二人餐嚟计份量都多。